not very nice..

na dan

 

slika004.jpg

..tole. Dobila od Staše. Tiste, ki za revijo pridno pokriva enduro DP in ostale blatno-prašne moto-dogodke. Na Mobikrogu prisotna motoristka ji je poročala:

Kot smo se  že včeraj pogovarjal o zadevi v Cerkljah, ki je bil mobikrog in zdaj ko ni več uradno se , hvala bogu, gremo mi motoristi vozit,  da se pač ni potrebno po cestah in ko smo prišli v soboto 22.7.2007 v Cerklje je bila zadeva taka, da je bilo okoli in okoli polito z oljem in potem so fantje motoristi, kakih 10 do 15 ljudi, vzeli v roke metle in prašek za posut ter po domače rečeno »ribali« cesto,  da so počistili olje z piste. Sploh ni bistvo, da se mi ne smemo vozit, problem, je ker bi se lahko kdo ubil. To je bilo v soboto in v nedeljo zjutraj  23.7.2007 se gredo zopet vozit z motorji v Cerklje, je bila zadeva ponovljena in zopet so ponoči polivali z oljem in potem so motoristi kar poklicali gasilce da so sprali cesto, a kljub vsemu ni varno. Fajn bi bilo to zadevo  objavit v časopisu.

Nekomu je očitno zelo dolgčas, da se je lotil takšnega podviga. Pa tudi soli mu primanjkuje. Tiste v glavi namreč.  Lahko mu samo iskreno čestitamo in povabimo na porcijo ali dve pečene koruze. 😀

Advertisements

4 komentarji Dodaj komentar

 1. cyc pravi:

  Nekdo namenoma polil olje? Ne da komu manjka soli – nekomu manjka svinca v betici.

 2. Schnuy pravi:

  no,..sem pač diplomatska 😀

 3. Vale pravi:

  To me spominja na zajle v gozdovih …

 4. Schnuy pravi:

  veri mač so.
  ljudje imajo resnično kratke lajtunge, ker za resno zlobo je potrebno imeti nekaj v glavi nekaj več kot samo vakum. glede na šlamparijo s katero je tole polito (zelo neučinkovito če bi res hotel nekoga ubit zaziher) pa tale “storilec” nima v glavi niti vakuma.

  nekdo od okoliških prebivalcev se je pač odločil, da se mu za bajto (jeah right!) ne bodo vozili huligani. Upam da bo bolj srečen, ko bodo tam spet letali avioni.
  mu privoščimo enega finega reaktivca na uro. 🙂

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s