Pokal II.

Foto: Youthstream /na sliki: Davide Gozzini
Danes se je uprizorila tiskovna konferenca pred odhodom slovenske supermoto reprezentance na FIM pokal narodov v Franciacorto (ITA). Konkurenca bo baje oštra, naši fantje pa reday to go. Je pa hecno, da najdemo na AMZSjevem CDju za medije samo tri, odnevemkjekrneki portrete dirkačev (pa nekaj bolj amo-tamo akcijskih fotografij, ki bolj malo pomagajo pri predstavitvi ekipe) in slogovno v večini precej borna besedila predstavitev dirkačev. Napisati so jih morali najbrž kar dirkači sami. Če sledenje drži, potem je slogovna revščina popolnoma razumljiva, saj je osnovni namen in glavi cilj dirkačev pač dirkanje in ne pisanje leposlovnih romanov. Nikakor pa ni jasno, zakaj nekdo z zveze ni »sedel dol« in pregledal in nežno preoblikoval besedil..no tistih 3000 znakov. Resnično ne vem zakaj se zveza ne potrudi za piko bolj za naše dirkače. Kot da si ti tega ne bi zaslužili.

Sicer pa. Hec leta 🙂 Fantje so kot uradna oblačila ekipe dobili čedne veterstoperje v rdeče-črni kombinaciji in anorake, ki jih nisem imela prilike videti…in temno modre hlače. 🙂

Ampak Uroš je ob kavi rekel, da so morajo biti hvaležni za vse kar so dobili. Upam da ne zato, ker sem sedela za isto mizo 😉 (hec hec..)

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s