O ženskah

pon_and_zi-large-msg-115292452778.jpg

Se mi bežno dozdeva, da sem ob priliki na stran postavila razmišljanje o ženski populaciji tega planeta * – zgolj zaradi lažje kristalizacije misli (ok, da ne bi nastal popoln kaos). Kako ne fer. 🙂

Da s(m)o ženske resnično obupna bitja je bilo skozi zgodovino ugotovljeno in zapisano v pismih, dnevnikih, kolumnah in blogih malo manjkrat kot to velja za moške. Pa zato toliko pogosteje predebatirano ob šanku. Ob pivu. Kar ne zmanjšuje veljave ugotovitve. Ženske v partnerju iščejo ugodno finančno platformo in svojemu egu primeren družbeni status. Brez njih je dolgčas, z njimi je sam Hudič. Tako piše v velikem priročniku Vse kar mora moški vedeti o ženski.**

A ženske s(m)o tudi strašno fajna zadeva:

Mehke, nežne, tople in skrbne (uporabno). Pa radovedne, igrive, hecno smotane in zmešane. Otročje in radovedne…skratka fletna zadeva za met nekje v bližini. … 🙂


However,…nervirajo me – Neskončno in brezmejno in sploh:

 1. inertne, nesamostojne in apatične ženske, nezadovoljne s/z (vstavi po želji), ki ne premorejo zmerne mere energije za samoaktivacijo in rešitev problema. Moški pač niso tud, da rešujejo VSE naše težave. Določene so samo naše, me pa smo do popolnosti opremljene za njihovo reševanje.
 2. ženske, ki lovijo partnerja izključno z namenom materialne preskrbe in višanja družbenega statusa. Vulgarno. Ali pa skrajno žalostno, saj so nekje na pol poti očitno ugotovile, da jim samim ne bo uspelo priplezati tja kamor želijo. Dana nam je glava z možgani (ali pač ne?), dve roki in dve nogi – odsotnost enega samega, točno določenega uda ni hendikepiranost.
 3. ženske, ki bistvo svojega obstoja skoncentrirajo v eno samo piko – otroci ali šoping ali nohti ali frizura ali psi ali (vstavi po želji) – dolgočasna mizerija.
 4. ženske, ki izkoriščajo ugotovitev, da določeni profili moških (ali pa vsi v določenih življenjskih obdobjih) neizmerno trzajo na praznoglave lepotičke (khm..)
 5. matere, ki menijo da so otroci statusni simbol. Nagnusno. Kupite si novega audija, guči torbico ali nove uhane in ne producirajte novih osebnostnih zmazkov na tem svetu. Nova torbica je tudi mnogo cenejša.
 6. ženske, ki menijo da je poroka statusni simbol. Bedno. Poroka ni življenjski presežek in ne dodaja k veljavi posameznika.
 7. ženske, ki menijo da so moški hudičevi glasniki, one same pa nimfe feminizma s poslanstvom odrešitve sveta. Kako naduto.
 8. trde in popolnoma nepopustljive ženske – ker je to domena moških in ker je tudi na njih lastnost odbijajoča.
 9. ženske, ki menijo da so zaradi te ali one (ali obilice) prostočasne (ali službene) aktivnosti boljše, lepše in večvredne od matere 3h otrok, ki ostaja doma in skrbi za družino. Predvsem zato ker same niso imele prilike izkazati se v vlogi klasične ženske, ki skrbi za goro malenkosti v družini, brez katerih bi se podrla hiša.
 10. ženske, ki menijo da je njihov moški pes, vse kar ga zanima in želi pa popolnoma irelevantno ali celo bedasto v primerjavi s prefinjenostjo in velepomembnostjo njenih hotenj. (recimo novo torbico guči)
 11. nikoli zadovoljne nergačice in zavidljivke – ker s svojim večnim tečnarjenjem drezajo in nervirajo reveža, ki so ga speljale na limanice in okolico. Skupaj s kugo in ostalo navlako so skočile iz pandorine skrinjice.
 12. koze ženske, ki menijo da je (uber)vulgarnost edini način zapeljevanja (prosim, ta teden bi rada pojedla kakšno malenkost brez, da se mi obrne želodec)


Ostale, ki ne sodijo v omenjene skupine s(m)o moteče samo občasno. Recimo MM :mrgreen:

 

*Oziroma tisti, ki občasno obiskuje ta planet in tu stopa v interakcijo z ostalimi rezidenti.

**Not that it matters, ampak res sem ga še v najstniških letih dobila na vpogled.

Advertisements

6 komentarjev Dodaj komentar

 1. j pravi:

  a Guči torbice praviš, da so najboljše ? :-E

 2. Schnuy pravi:

  tako pravijo tefensi tete 🙂
  jaz prisegam na Tamrak 😉

  http://www.tamrac.com

 3. Schnuy pravi:

  no pa še tole
  http://zloba.blog.siol.net/2007/11/28/o-pljuvanju-nemarnih-zenskah-in-prstih-v-nosu/

 4. Onkel PEPE pravi:

  In jaz (butl) sem vse doslej živel v zmotnem prepričanju, da so ženske eterična bitja, ki jim je treba razprostreti reklc čez lužo in imajo zadnjico samo za dekoracijo.
  Človek res marsikaj izve, preden mu monitor crkne 😦

 5. Schnuy pravi:

  monitor crknil od same groze :mrgreen:

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s