Ni fer…

Da svet ni fer zadevščina smo se naučili že pred nekaj časa. Pa moja nejevolja, ob dejstvu da je bila MM danes zaradi kilavega počutja prikrajšana za popolnoma dostojen pasji sprehod v soncu (to slednje je tista zadeva, ki zadnje čase bolj po redko pokuka skozi meglo), ni zato nič manjša.

Je bilo pa počutje mnogo boljše v trenutku, ko se je sonce skrilo za hrib – izgovora, da se ne lotim načrtovanega čiščenja usranih gospodinjskih aparatov in prekladanja vseh tistih jebic, ki smo jih pritrogali v novo kuhinjo..ni bilo več. Afkors.

Why would I have all the phun?

Da se moj dan ni vrtel samo okoli smiljenja sami sebi in gospodinjskih opravil (ki so btw čisto dostojen razlog, da se človek smili sam sebi.), sem za poslastico med drugim neskočno »uživala« tudi v branju tegale. Tokrat začudna brez »ajtoldjuso« piscu, pa zato vsem pamžem, mulcem, pametnjakovičem in staršem, ki si nikoli ne vzamejo dovolj časa, da bi formirali primeren/verne/smiselen odnos do motoriziranih vozil in prometa (razpredanju o tem kakšen naj bi bil po mnenjeu MM primeren odnos, se bom ob tej priliki vzdržala, ker to počnem prepogosto)

Recimo tule, tule in tule...paaa tule

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s