Damn…

Šef se je nocoj ob pregledu bloga »pritožil« nad invazijo, ki jo je nad stranjo izvedla Pamža. Priznam. Te dni Pošastka pač požre večino mojega časa. Kar sicer ne pomeni da Jorz Truli premleva samo še to, katere plenice bomo nataknili na rit, pač pa da je MM po dolgem času končno na pravem mentalnem dopustu – ne tistem kolektivnem poletnem ki je vedno preskromno odmerjen ali pa kar deloven. Prvič v štirih letih mi ni potrebno premišljevati kaj bom natlačila v revijo prihodnji mesec, kako bomo zadevščino izpeljali in koga vse bo prihodnji dan potrebno obesiti za to ali ono pritiklino, koga nalajati in koga vse spet petkrat opomniti, da je rok za oddajo člankov že davno mimo.

Tako pa lahko z nekaj skoraj udobne distance opazujem kaj se dogaja z revijo te dni..hm..nekdo je objavil izmišljene datume slovenskih motozborov. Nekdo drug (oborožen z dobršno mero slabega okusa in popolnoma brez filinga) je v revijo vtaknil 20 strani nečesa kar nosi ime »life style priloga« in razpreda o zlatih pentaxih, prhljaju, gripi in nagnusno kičastih mobilnih telefonih. Na srečo je nekdo tretji naredil dober intervju z ljubljanskim županom in spisal nostalgično kolumno na temo motosrečanj na ljubljanskem tromostovju.

Ob listanju revije mi sicer ni več jasno za kakšno vrsto revije gre. Se mi pa zdi, da se te dni gospod Gustinčič zelo zadovoljno hahlja, saj mu je poleg tega da so njegovi tekmeci izdali nekakšno komedijo, tokrat uspela prav zanimiva številka. Po dolgem času se MM namreč ni držala za glavo ob prisiljenem frajarjenju in trosenju dobrih nasvetov, ki so v bistvu samo senzacionaliziranje banalnosti. ( but hej…enak pristop ima večina medijev).

Damn…pa sem se zaklela da v omenjeno tematiko ne bom dregala..

Eniuej, Pamža je odličen »prislni dopust«, ki ga bom prekleto izkoristila…

Advertisements

6 komentarjev Dodaj komentar

 1. onkel PEPE pravi:

  Pavijančki kljub svoji navidezni majhnosti očitno razpolagajo z nesluteno gravitacijo. Delujejo kot lokalni humanoskopski kolapsarji, kar pomeni, da posrkajo vse, kar se nič hudega sluteč po dveh nogah giblje v njihovi okolici. Štirinožci so začuda precej bolj imuni na te vplive. Morda imajo močnejšo osebnost in jim dol maha za imiđ.

 2. Schnuy pravi:

  Hvala bogu (ali pač nekomu) za štirinožce, ki nas držijo “pri sebi”, da nas Pošastka ne posrka vase.

 3. Alla pravi:

  Sem ti rekla, da bo mikroedicija krasen motiv za fotkanje 😀
  Ti kar nadaljuj 😀
  V svrhe piljenja tehnik fotografiranja 😉

 4. Schnuy pravi:

  cakam na pravo svetlobo za učke..

 5. Alla pravi:

  Moraš malo pohitet z učkami, ker bojo kmalu barvo spremenile 😉

 6. Schnuy pravi:

  se ze spreminjajo 🙂 ..
  ampak niso zato nič manj očarljive..dokumentirane mamo..za artiš fotko je pa itak vseeno kere farbe so.
  in hinavka postaja vedno bolj svetla v lase…izdaja!!!!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s