Dunlop in Kengurujčki na Grobniku..pe še Tomos

Sava Tires sporoča:

Ljubljana, 20. april 2009 – Na 5. največjem slovenskem motorističnem srečanju na Grobniku, ki bo letos potekal med 25. in 26. aprilom, bo Dunlop v svojem šotoru predstavil novosti motorističnih pnevmatik. To pa za Dunlop ne bo edina novost. V soboto, 25. aprila, bo predstavnik Save Tires v Dunlopovem šotoru na Grobniku sprejel 17 otrok in njihove starše, člane slovenskega invalidskega društva Kengurujček. Dunlop je otrokom, starimi med 8 in 14 let, ki imajo v svojem življenju prirojene ali pridobljene okvare celotnega prebavnega trakta, z donacijo pokril stroške prevoza. Na samem dogodku jim bo organiziral različne aktivnosti, od fotografiranja na motorjih, do druženja z motoristi, nagradne igre in ogleda boksov ter priprav ter tekme.

S tem namenom vas vabimo, da se nam pridružite v soboto, 25. aprila 2009, ob 12. uri na Grobniku, na Rijeki (Hrvaška), v Dunlopovem šotoru, kjer bo predstavnik Dunlopa Primož Ramovž, vodja prodaje Dunlop za potniško, moto in tekmovalno pnevmatiko, sprejel mlade Kengurujčke. Poleg tega pa se boste lahko seznanili tudi z Dunlopovimi novostmi.

Novosti, ki jih letošnjo poletje predstavlja Dunlop, se nanašajo predvsem na moto »Pelji z zaupanjem«, kar vključuje varnost, vzdržljivost v vseh pogojih, hitro ogrevanje, dober oprijem tudi na mokrem cestišču ter tehnološka izpolnjenost.

Sicer pa se 25. aprila lahko odvlečete v Koper in si ogledate srečanje Tomosovih starodobnikov. Vabilo pa tulele.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s