bababa in vauvauvau

na dan

DSCF7402Jorz Truli je pred dnevi usposobila naročno tipkalnico – da je lahko produktivna v vseh kotih brloga (in izven njega) in zaradi odsotnosti motečih spletnih aplikacij tudi bolj produktivna (zadevščina namenoma ni prikuplana na www). Ker se s povečano količino produktivnosti Mikroedocija ni strinjala, sedaj v USB arhivčku ždijo 4 napol spisani blogerski teksti in nekaj fotografij (Z nekaj trme sem službene tipkarije kljub tečaknju vseeno spravila skozi tako kot zastavljeno.)

Eniuej, ..Šef je odbrnel v Trišvicarskenekinevemkje, midve pa se danes odpravljava v šoping – po kombinezionček, da bo dete lahko v mrazu in vetru kobacalo in se valilo po travi  skupaj z Malim in Novim Psom. Tega gremo ugrabit v nedeljo. Predvidevam, da bo Mali Pes navdušen nad družbo – pred nekaj dnevi si je na sprehodu našla mlado mačko in se odločila, da jo posvoji. Ker se za psa njenega kova, pač ne spodobi biti sam med ljudmi. Ker so čudni in ni higienično. Iz grmovja je tako nekje sredi ničesar privlekla pubertetniško mače, ki se je nato odločilo, da je precej lačno in gre z nami domov. Po 20ih minutah maširanja v tropu se je sredi vasi, kljub očitnim simpatijam, ki sta jih napletli z Malim Psom odločila, da mimoidoča teta s svežim mlekom v kanglici diši bolj obetajoče in šla za njo. Pes ostal razočaran in z dolgim nosom brez mačka.

Včeraj smo lovili sonce v štajerski prestolnici (majkemi, da je še bolj enosmerna kot Trst), grizli štajersko travo ob nekih stopnicah ne nek hrib, veliko spali in v zadnjih dveh dneh noro veliko klepetali. No, ..odrasli smo bili bolj tiho in poslušali kaj ima za povedat podmladek.

Sicer pa, ali ni hecno kako se na pomembne datume spomnim teden dni prej in nato par dni po tem, ko so mimo, nikoli pa ko so tu? Šefu kjub temu enega :* čeprav vem, da se po resnih moških njegove sorte ne sme slinit javno.

Advertisements

4 komentarji Dodaj komentar

 1. Dani pravi:

  majkemi, da mam jest en drug datum v glavi kt ti, pa za tist datum ni ratal..
  ampak nč hudga..lupčka iz trišvicarskenevemkježe***

 2. Schnuy pravi:

  v bistvu lahko zbiraš:
  https://schnuy.wordpress.com/2007/10/16/bmwjev-trening/
  ali pet dni kasneje ko sva lezla na grmado – datim ni zaveden (najbrz zato ker sem bla jezna ker si kej cincal, preden si se zbasal v kombi in šel domov)

  ampak point je v obeh primerih isti – me likes U alot and stuff 🙂

 3. klimbra pravi:

  Opažam…….da je tamalu……čedalje bolj podobno “ateju”…….. 😉 ……..lasje počasi bežijo z glave??????

  Spoštovana T……..mislim, da boš OBEMA……morala kupiti…….” nežnejši ” šampon.
  Kako se že unga vražička nardi?????

 4. Schnuy pravi:

  lasje, daragi klimbra so in to ne malo. samo svetli so zamenjali temne mlečne 🙂

  in samo zate, da boš lahko primerjal

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s