o živcih, vibriranju, pirotehniki in takosmatih

Danes dežuje

Again.

A ne dovolj, da se  Mali Pes ne bi nestrpno prestopal pred vhodnimi vrati in čakal kdaj ga bom zabrisala na dež. Rezervoar je bil očitno do roba poln, ker je pozabila tudi na obredno cincanje na vrhu stopnic preden je zdrvela na vrt.

Situacija je trenutno še precej neobremenjujoča..upam da bo takšna tudi do Silvestrovega. Nekaj ur ob praznovanju novega leta pa bomo »preživeli«. O čem? O priotehniki.

Jorz Truli s Familijo goji do nje izrazito odklonilen odnos, saj je razen Velikega Psa ( sumimo, da je v sorodu z nekim Cvajštajnom) ne prenaša (in ni prenašal) noben kosmatinec (including all cats) – ker imamo  naše kosmatince radi, v sobivanju s tresočo, vibrirajočo in jamrajočo štirinožno nervozo ne uživamo.  Sprehodi v času, ko določeno število čudakov popade želja po zganjanju enormne količine neznosnega hrupa, postanejo mučen projekt. Vukojebina okoliščine sicer nekoliko olajša, saj ponuja nekaj ekstra odročnih (in malce bolj umirjenih) sprehajalnih lokacij, pa nas kljub temu ne prepriča v tolerantnost do pokanja  – bivanje v večjem blokovskem  ljubljanskem naselju je bila cela žurka.

Prepoved uporabe pirotehničnih izdelkov v zadnjih nekaj letih je nadvse dobrodošla poteza, ki je sicer cel mesec trajajoče bombardiranje omejila na nekaj dni, katere najbolj občutljivi kosmatinci preživijo s pomirjevali nabasani ali tresoči se v najtemnejšem kotu stanovanja. Hrana, lulanje in kakanje postanejo postranske zadeve, količina stran vrženih živcev pa enormna.

Vsi naši kosmatinci se vam v naprej globoko zahvaljujejo za nepokanje ob letošnjem zaključku leta, Mali Pes pa vas lahko na željo pride tudi potacat in polizat v zahvalo v imenu vseh takosmatih.

Advertisements

4 komentarji Dodaj komentar

 1. mom Pika pravi:

  Vsem, ki se bodo vzdržali vojaških nagonov, se globoko zahvaljuje tudi naša “družina” … vsem ostalim pa ……… ne bom naglas, da me ne zaprejo!! Definitivno vam ne želim NIČ PRIJETNEGA!

 2. Schnuy pravi:

  tako – a very nasty something to everybody with fireworks. and an anal probe to top that one.

 3. onkel PEPE pravi:

  Ali se je MMP (mali mobilni predpražnik) po novem zatekel na najbolj kolosalno spletno stran, namenjeno mopedistom:

  http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showuser=26323

  ali gre za resnično oduren primer kraje identitete?

  1. Schnuy pravi:

   se je. no, MM se je, ker ji je pri starem nicku nekdo izklopil sposobnost komuniciranja preko čvekalnice in talanja minusov. kako grdo.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s