Work nad play

Jorz Truli ob koncu dneva, ko ždi v postelji in bulji v strop ter čaka spanec, praviloma naredi povzetek dneva – včerajšnji mi je podaril sila simpatičen sprehod po hosti v družbi Kosmatinke in SE. Slednja je od ure in pol dolgega maširanja brez priganjanja in skorajda brez ustavljanja prehodila 45 min dolgo pot. Vmes sva srečali eno ali dve superblatni luži z zdravilnim blatom in napol požrt želod, ki se mu ni dalo upret. In ga je nosila..ker je zakon. Želod namreč.

Preteklo deževno soboto sva zabili v BTC-ju. Ker so še vedno dopusti, ni gneče in ker je deževalo. Slalomiranje med policami in obešalniki (z window shoppingom sem prihranila sem vsaj 1000 evrov) sva zaključili s tortico in kavo..in razlago neki mimoidoči teti, da cula SE sicer deluje sila fensi, a da gre zgolj za 5 m platna, ker ne damo 100 evrov za dizajnersko. Coto namreč. Ker smo pač kmetje…

Medtem je MM končno dobila dostojno pisarno z zelo dostojnim čarunalniškim sužnjem. Privajanje na skupno delo v teku. Je časovno precej potratno in tu in tam rahlo naporno, a napreduje (faking mac). Po delovno rahlo zaspani dopustniški sezoni, me med drugim čaka tudi lov na deklico, ki bo v tandemu z že obstoječo, vodila našo mini tedensko oddajo (Know any? Sirijusli – zadeva je popolnoma dostojno plačana za istih par minut branja teksta in afnanja pred kamero)

Advertisements

En komentar Dodaj komentar

  1. Pika pravi:

    Fovš!
    Če bi šlo sam za branje, bi se javla. Za pred kamero nisem. Dostojna.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s