SuperDog(ess)


Z dotičnim postom se Jorz Truli zahvaljuje Malemu Psu za sinočnjo veliko gromozansko mero potrpežljivosti nad živoekstatično pobezljano Satanedicijo in (skoraj) brezhibno ubogljivost med včerajšnjim romanjem po hosti.

Ker sem Malemu Psu že pred dnevi obljubila šnofanje po odpadlem listju in ker sem bila (očitno) zelo pustolovsko mazohistično razpoložena, sem včeraj popoldne pobasala tudi SE ( – nahrbtnik….napaka) in četica je odmaširala v smer hoste. SE se je po dobrih 15 – 20 minutah hoje odločila, da danes ni dan za razmigavanje nožic. Ker obljuba dela dolg, je bil  povratek domov out of the question – sledilo je 45 min štuporame in Mali Pes, ki je ob povratku domov brez ugovarjanja tako  vzorno hodil »poleg«, da bi v zadrego spravil tudi Črta the Psa.

Needless to say, da z SE za mojim vratom drugače ne bi šlo oz. bi MM doživela živčni zlom med lovljenjem ene ali obeh pripadnic kardela.

Ergo, Mali Pes – hvala 🙂

Advertisements

3 komentarji Dodaj komentar

 1. Alla pravi:

  Črt the pes je izjavil, da bi bilo lepo, če bi se z malima gospodičnama lahko sprehodil po tistem listju. Celo šefico bi pripeljal sabo 🙂

  1. Schnuy pravi:

   dil…jutri?

 2. Alla pravi:

  Ura?

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s