Ta-da

Jorz Truli  se pokojno javlja – odpikala je tudi drugi moto salon te jeseni in …preživela. Rezultati v prvi izvedbi zelo dobri, v drugi pa (le) dobri. Šef je v drugo priskrbel nekaj video materiala in fotografij – čisto brez honoriranja sem ga poslala slikat bajbe riti 5 ur (vožnje) daleč…

Med tem smo precej žalostno zaključili podvig iskanja primerne voditeljice za našo mini spletno video oddajo in…”častna” naloga delanja norca iz same sebe na koncu pripade…meni. Tako bo Jorz Truli do nadaljnjega (beri dokler ne bo zadovoljna z obliko in vsebino oddaje, ki je v celoti izdelek MM) nekoliko bolj poklapano hodila po svetu. Tolaži me misel, da se nihče ni rodil z glavo polno znanja, in da učenje in nabiranje izkušenj terja čas.

In ker ima vsaka zadevščina tudi dobre plati, bi bilo hudo narobe, če tako ne bi bilo tudi v tem primeru – ker sem pri projektu bolj ali manj soler, je edina velecenjena persona s katero moram zares usklajevati urnike le MM. Besedila ni potrebno pisati dan v naprej in cel podvig, s postavitvijo studia vred, traja le uro in ne tri ali štiri. Kodranje živcev? Le  s strani neubogljive tehnične opreme.

Sicer pa..jesen je fajn 🙂

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s